Οι χειμερινοί κολυμβητές του Κιάτου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

0



Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021, ανήμερα της εορτής των Φώτων, οι χειμερινοί κολυμβητές του Κιάτου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο πρώτο λιμανάκι μετά την μαρίνα των αλιευτικών σκαφών, απολαμβάνοντας όπως πάντοτε τα υπέροχα νερά του Κορινθιακού κόλπου. Τα μέλη αυτής της όμορφης παρέας εύχονται ολόψυχα εντός του νέου έτους και σύντομα, ολόκληρος ο κόσμος να επανέλθει στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής του, έχοντας εξασφαλισμένη την υγεία του.





Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2021

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι χειμερινοί κολυμβητές του Κιάτου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator