ΜΑΡΙΛΕΝΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κο ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ

0Συνάντηση πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κο Μάκη Βορίδη αναφορικά με την προσπάθεια μετατροπής του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών στον Δήμο Κορινθίων σε ένα Πρότυπο Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σούκουλη-Βιλιάλη μετά το πέρας της συνάντησης “Καταθέσαμε υπόμνημα με την πρότασή μας για την ανάδειξη ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου του ΥΠΑΑΤ σε κοιτίδα προώθησης ενός σύγχρονου αναπτυξιακού αγροτικού μοντέλου. Η κατάρτιση ενός ολιστικού επιχειρησιακού σχεδίου αναδιάρθρωσης θα μπορούσε να περιλαμβάνει:

· Αναφύτευση αγροκτημάτων αποκλειστικά με γηγενείς ποικιλίες

· Επανεκκίνηση της λειτουργίας του εργαστηρίου του ΚΙΕΚ για την ενδυνάμωση του ερευνητικού έργου σε συνεργασία με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας

· Καινοτόμες Δράσεις Κατάρτισης για αγρότες και επιχειρηματίες στα πλαίσια της στρατηγικής “Fork to Farm”

· Ανάδειξη βιωματικού αγροτουριστικού προορισμού "Επισκέψιμα Αγροκτήματα"

· Δημιουργία Επωνυμίας(Brand) για τα παραγόμενα προϊόντα του αγροκτήματος

· Ψηφιοποίηση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κονιάρειου Ινστιτούτου Εσπεριδοειδών.

Θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω τον Υπουργό ΥΠΑΑΤ κο Μάκη Βορίδη για την άριστη συνεργασία και την θετική του απόκριση στην πρότασή μας. Τέλος θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω τον γεωπόνο κο Νικόλαο Μπράβο για την δημιουργική συμβολή του στην σύνταξη της πρότασης. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην εκμετάλλευση των παραγωγικών δυνατοτήτων του Αγροτικού Τομέα στην Κορινθία μας".
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κο ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator