"Βοϊδίσιο όργωμα": Ιδού τα αποτελέσματα ανάλυσης του... "αγιασμού" στο Άνω Διμηνιό - ΕΓΓΡΑΦΟ

0Το έγγραφο του τμήματος υγειονομικού ελέγχου της περιφέρειας Πελοποννήσου με τα αποτελέσματα για το νερό του (Άνω) Διμηνιού ανέβασε πριν λίγο στο fb ο Μάρκος Λέγγας με το συνοδευτικό σχόλιο: "Ο κόσμος προχωράει μπροστά χάρη στους μη αδιάφορους ανθρώπους"


Μάρκος Λέγγας

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 23, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Βοϊδίσιο όργωμα": Ιδού τα αποτελέσματα ανάλυσης του... "αγιασμού" στο Άνω Διμηνιό - ΕΓΓΡΑΦΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator