«Μελωδικές Ιστορίες Χριστουγέννων» από το Δήμο Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ

0



Ο Δήμος Κορινθίων και το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, προσαρμοσμένοι στις επιταγές των ημερών, διατηρώντας όμως την ουσία, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, όπως τους αξίζει, τηρώντας τις αποστάσεις και μένοντας ασφαλείς.

Μας προσκαλούν λοιπόν να ταξιδέψουμε διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα και το Facebook "VisitCorinth", με υπέροχες μουσικές βραδιές και αφήγηση παραμυθιών.

Ξεκινάμε την παραμονή των Χριστουγέννων με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του ΚΕΠΑΠ στις 6.30 μμ.

Στις 7.30 μμ. ακολουθεί μουσική βραδιά με την ορχήστρα Piano Forte Christmas Edition υπό τη διεύθυνση και μουσική επιμέλεια του μαέστρου Θοδωρή Παπαδά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Καρδαράς Τάκης- ακουστική κιθάρα, Λυγδόπουλος Γιάννης- κρουστά, Μένος Στέλιος- τύμπανα, Παππάς Γιώργος- ηλεκτρική κιθάρα, Τζέκος Κώστας- μπάσο, Τζέλης Γιάννης- σαξόφωνο.

Στο τραγούδι θα απολαύσουμε την κα Ιωάννα Κακουριώτη.

Ακολουθούν οι «Μελωδικές ιστορίες Χριστουγέννων» με τις αφηγήτριες Μαρία Παπανικολάου και Ακριβή Καλδίρη την Παρασκευή 25 και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ.

Συνοδεύουν οι σπουδαίοι μουσικοί του Trio Kaloy του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος, Αλέξανδρος Χαραλάμπους - Κατερίνα Λιάτα - Βασίλειος Μαντούδης. Ερμηνεύει η εξαιρετική σοπράνο κα Κάτια Πάσχου.

Μαζί τους, ο συνθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ιδρύματος, Παναγιώτης Θεοδοσίου.

Το Σάββατο 26 και τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε δυο μελωδικές βραδιές με την ορχήστρα Piano Forte Christmas Edition. Στα πλήκτρα ο μαέστρος Θοδωρής Παπαδάς, στα πνευστά ο Γιάννης Τζέλης, στην ηλεκτρική κιθάρα ο Γιώργος Παππάς. Τραγουδούν η Ιωάννα Κακουριώτη, ο Ηλίας Δόσκορης και ο Χρήστος Αργυρίου.

Οι εκδηλώσεις θα προβληθούν ζωντανά από το Facebook "visitcorinthofficial" στις 19.30 με ελεύθερη πρόσβαση.

Ευχόμαστε η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει όλους και να μας παρασύρει στο γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα, που ταιριάζει στις ημέρες αυτές. Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, ο Πρόεδρος του ΚΕ.Π.Α.Π. κ. Θέμης Κουτσογκίλας, το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι, σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη, ευτυχία, όνειρα, χαμόγελα, δημιουργικότητα και αισιοδοξία.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 24, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Μελωδικές Ιστορίες Χριστουγέννων» από το Δήμο Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator