ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

0Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη. 

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν την Κορινθία καθώς και η τρέχουσα κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί από την επερχόμενη αναστολή δραστηριοτήτων σε ολόκληρη την χώρα. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Βουλευτής Κορινθίας: " Σε μια δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την χώρα είχα την χαρά να συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συζητήσαμε για θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή διαδικασία στην Κορινθία ενόψει του Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης, που θα προκύψει και από το πρόγραμμα οικονομικής ανάπτυξης Next Generation EU. 

Η ανάδειξη του Ισθμού σε σημείο τουριστικής αναφοράς, η ανάπτυξη ενός Κέντρου Αγροτικής Καινοτομίας, Έρευνας και Κατάρτισης στην περιοχή μας, η ανάδειξη της Νεμέας σε πυρήνα σύγχρονου τουριστικού αγροδιατροφικού προορισμού, η επίλυση των προβλημάτων διάβρωσης στο παραλιακό μέτωπο του Κορινθιακού και ιδιαίτερα στην Δυτική Κορινθία υπήρξαν μερικά από τα θέματα που συζητήσαμε με τον Πρωθυπουργό. 

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, ελέω της παγκόσμιας πανδημίας, οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά, ώστε να προετοιμάσουμε την επόμενη μέρα. Αυτή η μέρα θα πρέπει να μας βρει έτοιμους να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία οικονομικής ανάπτυξης, ώστε να ξαναμπούμε στο μονοπάτι της ευημερίας και της προόδου. 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτονόητα επιλέγει την προστασία του υπέρτατου αγαθού της Δημόσιας Υγείας, ώστε να μην βιώσουμε τραγικά γεγονότα που βίωσαν άλλες χώρες, ενώ παράλληλα στηρίζουμε όλες τις παραγωγικές ομάδες και τις επιχειρήσεις μας για να καταφέρουν να ξεπεράσουν το οικονομικό πλήγμα που προκαλεί η πανδημία. 

Χρειάζεται υπομονή και αλληλεγγύη. Μαζί όμως θα τα καταφέρουμε. 

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό για την γόνιμη συζήτηση καθώς και για την διαρκή στήριξή του στο πρόσωπο μου. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας".

Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη
Κύπρου 59 , 201 00 Κόρινθος – τηλ.: 2741181032, fax: 27410 80986
Βουλής 4, 105 62 Αθήνα – τηλ.: 2111822050, fax: 210 370 6597
E-mail: marilenasoukouli@gmail.com, m.soukouli@parliament.gr

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 06, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator