ΚΙΑΤΟ: Σε άθλια υδρευτικά δίκτυα και σε σωλήνες αμιάντου το «αγίασμα» της Δημοτικής αρχής !!!

0







-Το ζήτημα του καθαρού νερού στην πόλη του Κιάτου και τις Κοινότητες του Δήμου Σικυωνίων έχει πολλές παραμέτρους. 

-Τα τελευταία [10] χρόνια, και όχι μόνο, οι δημότες της πόλης του Κιάτου και πολλών Κοινοτήτων «απολαμβάνουν» μόνο βρόμικο νερό για πότισμα και το πλύσιμο των πιάτων. 

-Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, από έλλειψη πολιτικής και ικανότητας, η σημερινή Δημοτική αρχή καθυστέρησε την υλοποίηση της άδειας μεταφοράς νερού από την Στυμφαλία στο Κιάτο και την ευρύτερη περιοχή. [αρχική άδεια το 2014]. 

-Η υλοποίηση ως ένα βαθμό έγινε, καλό είναι και αυτό, προεκλογικά όμως για λόγους σκοπιμότητας, με πολλά σκοτεινά σημεία στην κατασκευή του έργου λόγω παρανομιών στην κατασκευή του. 

-Η πλήρης υλοποίηση συνολικά του έργου, για να έχουμε επάρκεια και καθαρό νερό, έχει πολύ δρόμο ακόμα. 

-Οι υποδομές γενικότερα της ύδρευσης, στην πόλη του Κιάτου αλλά και τις Κοινότητες, σε όλη την έκταση του Δήμου, δεξαμενές, υδρευτικά δίκτυα [ακόμα υπάρχουν σωλήνες αμιάντου] είναι σε άθλια κατάσταση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι Δημότες του Δήμου μας, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό, τα 2/3 του πληθυσμού, δεν εμπιστεύονται τις κατά καιρούς ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής για καθαρό νερό. 

-Με λίγα λόγια το «αγίασμα» της Δημοτικής αρχής, όπως το ονομάζει, δεν είναι καθόλου βέβαιο σε ποιο βαθμό είναι πόσιμο. 

-Αυτό το καταδεικνύει το γεγονός ότι όλα τα καταστήματα τροφίμων κ.λ.π συνεχίζουν να καταναλώνουν εμφιαλωμένο νερό και παράλληλα τα βυτιοφόρα μεταφορά νερού συνεχίζουν ακάθεκτα να πωλούν νερό «Λουτρακίου » και όχι μόνο. 

-Κατά συνέπεια μέχρι στιγμής η Δημοτική αρχή συνεχίζει «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» για να «κάνει τη δουλειά της» κοροϊδεύοντας τους Δημότες του Δήμου Σικυωνίων. 

ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Σε άθλια υδρευτικά δίκτυα και σε σωλήνες αμιάντου το «αγίασμα» της Δημοτικής αρχής !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator