Μ. ΛΕΓΓΑΣ: Κόβουν το νερό σε οικονομικά και κοινωνικά πληγείσες ομάδες - Ντροπή σας κ. Δήμαρχε !!!

0Το νερό είναι δημόσιο, κοινωνικό αγαθό και η πρόσβαση σε καθαρό, πόσιμο νερό αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα. Η ανθρώπινη υγεία προϋποθέτει την παροχή επαρκών ποσοτήτων πόσιμου ύδατος. Εν μέσω της πανδημίας Covid-19, ο Δήμαρχος Σικυωνίων και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ., διακόπτει την υδροδότηση σε συνδημότες μας - που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την Δ.Ε.Υ.Α.Σ - και είναι οικονομικά και κοινωνικά πληγείσες ομάδες!
Ντροπή σας κ. Δήμαρχε!


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μ. ΛΕΓΓΑΣ: Κόβουν το νερό σε οικονομικά και κοινωνικά πληγείσες ομάδες - Ντροπή σας κ. Δήμαρχε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator