Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τιμούμε την 28η Οκτωβρίου 1940 με ενότητα, ομοθυμία και ευθύνη!

0



Με ξεχωριστό τρόπο τιμούμε την φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η πανδημία που συνεχίζει να απειλεί την δημόσια υγεία δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση παρελάσεων και εκδηλώσεων λαμπρών ως είθισται. Είναι όμως μια λαμπρή ευκαιρία να αποδείξουμε όλοι μας πως η ενότητα, η ομοθυμία και η συλλογική ευθύνη έναντι μιας απειλής κεκαλυμμένης είναι στοιχεία βαθιά ριζωμένα στις ψυχές των Ελλήνων.

Καλούμαστε όλοι μας να γιορτάσουμε με υπευθυνότητα!

Να τιμήσουμε με ευθύνη!

Χωρίς διόλου να υποβαθμίζουμε τις πράξεις των προγόνων μας, τους αγώνες τους που σήμερα μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε Ελευθερία και Πατρίδα!

Τιμούμε βάζοντας την Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μας, σε κάθε Δημόσιο και Δημοτικό κτίριο.

Δοξολογώντας στους Ιερούς Ναούς τους Αγωνιστές μας

Καταθέτοντας στην Μνήμη τους δάφνινο στεφάνι ως ελάχιστη αναγνώριση και τιμή στα όσα προσέφεραν!

Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθούν με απόφαση του Πρωθυπουργού. Η δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα πανδημίας

Ο Δήμος Κορινθίων θα υψώσει την ελληνική σημαία σε όλα τα δημοτικά κτίρια από το πρωί της Δευτέρας 26ης Οκτωβρίου. Καλεί όλους τους πολίτες να πράξουν αναλόγως! Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος θα δώσει το παρόν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου και στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των Αγωνιστών.

Η τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας δεν αφαιρεί αξία από την ημέρα, αφαιρεί μόνο την φυσική μας παρουσία!

Χρόνια πολλά σε όλους!
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Β. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τιμούμε την 28η Οκτωβρίου 1940 με ενότητα, ομοθυμία και ευθύνη! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator