ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

0



Η εθνική επέτειος του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου του 1940 ενάντια στις παράνομες και προκλητικές αξιώσεις ξένων επιβουλέων αποτελεί “φάρο αποφασιστικότητας και πατριωτισμού” του ελληνικού έθνους. Σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η απάντηση της ελληνικής κοινωνίας και της ελληνικής πολιτείας σε οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να προσβάλλει τα εθνικά μας δίκαια θα είναι συντριπτική. Η εθνική μας ομοψυχία  και η ατσαλένια ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας αποτελούν εγγύηση ασφάλειας για τον ελληνικό λαό. Η Ελλάδα είναι ισχυρή σε όλα τα πεδία και μπορεί να υπερασπίζει με αποτελεσματικότητα τα συμφέροντά της. Βαδίζουμε σταθερά στο ιστορικό μας παρόν με εθνική αυτοπεποίθηση. Εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες Χρόνια Πολλά. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ-ΒΙΛΙΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator