Loutraki Festival 2020: Μία πολιτιστική όαση εν μέσω πανδημίας

0
Αγαπητοί φίλοι του Loutraki Festival,

Σε μία κανονική χρονιά καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, θα ξεκινούσαμε τον απολογισμό του Loutraki Festival απλά, γράφοντας πως για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το δωδεκαήμερο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ καλύπτοντας όλο το φάσμα των περιοχών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων με μεγάλη συμμετοχή του κοινού και με άκρως αξιόλογους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας προσφέρουν θέαμα υψηλής ποιότητας σε όλα τα επίπεδα.
Ένα φεστιβάλ που είχε απ’ όλα! Την καταπληκτική εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λουτρακίου με προσκεκλημένο έναν από τους πιο αξιόλογους νέους τραγουδιστές, τον Θοδωρή Βουτσικάκη στην παράσταση Cinecitta που καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, τις μαγικές μελωδίες και το  υπέροχο μουσικό ταξίδι στον απόηχο της πανσελήνου με την Ελπινίκη Ζερβού, τα ερωτικά τραγούδια της Φωτεινής Δάρρα και του Γιώργου Παπαχριστούδη, τη δροσερή εμφάνιση της Μιρέλλας Πάχου στο κύμα της λίμνης Βουλιαγμένης, τα βαθύτερα νοήματα του θεάτρου του Μπέρτολτ Μπρέχτ, το ξέφρενο διονυσιακό καμπαρέ των Opera Chaotique ανάμεσα στα πεύκα των Γερανείων, τις κιθάρες και τα μπάσα των τοπικών συγκροτημάτων των δύο μικρών φεστιβάλ rock και blues.
Δεν είναι όμως μία κανονική χρονιά, γι’ αυτό και το πάνω από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που βοήθησαν κατ’ αρχήν να πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ με πλήθος εκδηλώσεων, την ώρα που όλα τα υπόλοιπα ακυρώνονταν, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την ασφάλεια του κοινού, των εργαζομένων και των εθελοντών, με καταξιωμένους καλλιτέχνες και πολύ αξιόλογο πρόγραμμα:
Δεν είναι όμως μία κανονική χρονιά, γι’ αυτό και το πάνω από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που βοήθησαν κατ’ αρχήν να πραγματοποιηθεί ένα φεστιβάλ με πλήθος εκδηλώσεων, την ώρα που όλα τα υπόλοιπα ακυρώνονταν, με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων για την ασφάλεια του κοινού, των εργαζομένων και των εθελοντών, με καταξιωμένους καλλιτέχνες και πολύ αξιόλογο πρόγραμμα:

 • Το Δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Γεώργιο Γκιώνη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Σάκη Παπαθανασίου και τον αντιδήμαρχο οικονομικών κ. Τάσο Σακελλαρίου.
 • Τον Αλέξη Κωστάλα για την παρουσίαση των εκδηλώσεων αλλά και τη γενικότερη υποστήριξη του.
 • Τους μόνιμους συνεργάτες του Φεστιβάλ. Την Όλγα Παπαλεξάνδρου για την γραμματειακή υποστήριξη, τον ηχολήπτη Νίκο Παύλου και τους βοηθούς του Νίκο Γλέζο και Ηρακλή Δημόπουλο, την υπεύθυνη παραγωγής Έλλη Ρουμπέν ,την υπεύθυνη επικοινωνίας Έλενα Χριστάκου και το Θεατρολόγο Τάκη Τσαρσιταλίδη.
 • Τα μέλη του συλλόγου Φίλων της Μουσικής Χρήστο Νινιό, Γιάννη Τσελώνη, Τάκη Λυκομήτρο, Βασίλη Πιερρακέα, Χρήστο Ρούσση, Αγγελική Σπυρογιαννάκη και Χρήστο Ζερβό για την πολύπλευρη δράση τους.
 • Τη γραφίστα Μαρία Ράπτη, τον αρχιτέκτονα Μίλτο Παπαδημητρόπουλο και την Ολίβια Στέφη, υπεύθυνη για το site μας.
 • Το Wyndham and Ramada Poseidon Resort και τον διευθυντή του Παύλο Παναγιωτόπουλο για τη φιλοξενία της παράστασης Cinecitta στο αμφιθέατρο.
 • Το ξενοδοχείο Theoxenia και την κυρία Φιλλιπίδου, το ξενοδοχείο Παππάς και τον κύριο Παππά και τον Πέτρο Οικονόμου που φιλοξένησαν τους συνεργάτες μας όποτε χρειάστηκε.
 • Την εταιρεία CityNight.gr για τη διαφημιστική προβολή και τα στελέχη της Στέφανο ΠαππάΑδαμαντία Μερκούρη και Νεκτάριο Τζάκο.
 • Toν τουριστικό οργανισμό LTO, τον πρόεδρο Σπύρο Καραβούλη, την υπεύθυνη επικοινωνίας Βιβή Γιαλού και την γραμματεία Αδριάννα Ρεκουνιώτη.
 • Τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου και τους καθηγητές τους.
 • Τους χορηγούς μας και ιδιαίτερα την Ολυμπία Οδό και τη Μότορ Όιλ για τη γενναιόδωρη στήριξη τους.
 • Την Περιφέρεια Κορίνθου και τον Αντιπεριφερειάρχη Τάσο Γκιολή.
 • Τους χορηγούς επικοινωνίας.
 • Τέλος ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε για τους εθελοντές μας που προσέφεραν για ακόμα μια φορά τα μέγιστα. Ιριλένα Τσάκωνα, Αργυρώ Αργυροπούλου, Μαρία Ρουστέμη, Ιωάννα Γκίκα, Μαρία Σταύρου, Ζωή Καραμπουλούτογλου, Χριστίνα ΡεκλείτηΚλεάνθη Χρονόπουλo, Βαγγέλη Μπάνο, Μιχάλη Αγκιστριώτη, Δημήτρη Νόσση και Γιάννο Καμζόλα.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε το επόμενο καλοκαίρι να μας βρει όλους και όλες υγιείς, σε μια ακόμα διοργάνωση του θεσμοθετημένου πλέον Φεστιβάλ Λουτρακίου!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Loutraki Festival 2020: Μία πολιτιστική όαση εν μέσω πανδημίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator