KIATO: "Πολιτική σαπίλα και αθλιότητα, σε όλη της την έκταση, βρομάει ο τόπος μας"

0



-Ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων εδώ και μια [10] ετία πέρασε από τα σαλόνια στα αλώνια. [πολιτικά –θεσμικά -οικονομικά –κοινωνικά- αθλητικά-περιβαλλοντικά κ.λ.π.]
-Δυστυχώς για τον τόπο μας ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής και η παρέα του, το κόσμημα της Δυτικής Κορινθίας τον κατάντησαν από «διαμάντι» σε «τενεκέ».
-Πολιτική σαπίλα και αθλιότητα, σε όλη της την έκταση, βρομάει ο τόπος μας.
-Ένας προαναγγελθείς γάμος, ξεκίνησε με συνοικέσιο προεκλογικά, συνεχίστηκε με αρραβώνα μετεκλογικά και κατέληξε σε γάμο πρόσφατα, με την ανάθεση Αντιδημαρχίας, με αντιμισθία, στον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας του Συνδυασμού «Ανανεωτική Δημιουργική Σικυωνία» !!!!.
-Αντιδημαρχία συν την αντιμισθία. Πολλά, αλλά και πολύ φτηνά για τον ίδιο, τα αργύρια της προδοσίας των πολιτών του Δήμου Σικυωνίων και των συνεργατών του.
-Πρόκειται για εξόφληση και άλλων πολιτικών γραμματίων [ακόμα δεν τέλειωσαν τα παλιά] προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του ο επικεφαλής της Δημοτικής αρχής, για να αποτελειώσει ολοκληρωτικά ότι έχει μείνει όρθιο σ αυτόν τν ιστορικό τόπο με το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και τα τόσα προτερήματα και πλεονεκτήματα που έχει, σε όλα τα επίπεδα.
-Και όλα αυτά σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου Σικυωνίων και των πολιτών που πληρώνουν από το υστέρημά τους την ανικανότητα και ανυπαρξία της Δημοτικής αρχής, του επικεφαλής και της παρέας του.
-Αλλά τι τους νοιάζει όλους αυτούς, την καρέκλα τους και την τσέπη τους υπερασπίζονται με κάθε τίμημα.
-«Ουαί τοις ηττημένοις», που είναι ο ιστορικός Δήμος Σικυωνίων και οι πολίτες του, ιδιαίτερα τα νέα παιδιά που «θα πληρώσουν το μάρμαρο».
Υ.Γ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα «κατορθώματα» του Υπουργού των Εσωτερικών, ο οποίος πραξικοπηματικά, καταργώντας θεσμικές διατάξεις, υποβάθμισε τα Δημοτικά Συμβούλια καταργώντας ουσιαστικά την Δημοκρατία στους Δήμους και τις Δημοτικές Παρατάξεις, με σοβαρές συνέπειες για την πρόοδο και ανάπτυξη της περιοχής.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "KIATO: "Πολιτική σαπίλα και αθλιότητα, σε όλη της την έκταση, βρομάει ο τόπος μας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator