ΚΙΑΤΟ: Τι έλεγε ο Κώστας Σαρχάνης προεκλογικά όταν του είπαν ότι το Κιάτο βουίζει ότι είναι "λαγός" του Σταματόπουλου !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Δείτε τι έλεγε ο Κώστας Σαρχάνης σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις του κ. Νίκου Νικολόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό του Axion TV όταν ο δημοσιογράφος του είπε "ο κόσμος λέει πως ο Κώστας Σαρχάνης είναι "λαγός" του Σταματόπουλου".
Η απάντησή του τα λέει όλα !!!


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Τι έλεγε ο Κώστας Σαρχάνης προεκλογικά όταν του είπαν ότι το Κιάτο βουίζει ότι είναι "λαγός" του Σταματόπουλου !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator