Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ: "Μπάχαλο ανικανότητας καθημερινά με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής"

0Καλή δύναμη στους άντρες της Πυροσβεστικής, που για πολλοστή φορά καλούνται να σβήσουν τη φωτιά σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΟ στην Τραγάνα, όπου μία μεγάλη περιουσία του Δήμου καταπατάται συστηματικά με ανοχή του Δήμου.
Επειδή όμως καίγονται και σκουπίδια και η μόλυνση του περιβάλλοντος ειναι αυτονόητη παρακαλώ το Διοικητη της Πυροσβεστικής να κάνει τα δέοντα απέναντι στους υπεύθυνους.
Αύριο το πρωί θα ζητήσω αναλυτική γραπτή ενημέρωση για το μπάχαλο ανικανότητας που δημιουργήθηκε και μεγαλώνει στην περιοχή καθημερινά με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 03, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ: "Μπάχαλο ανικανότητας καθημερινά με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator