ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

0



Υποδεχτήκαμε την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως στην πόλη της Κορίνθου. Μαζί με τον Δήμαρχο Κορινθίων κο Βασίλη Νανόπουλο, τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κο Δημήτρη Οικονομόπουλο, τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας κο Δημήτρη Ντρίμερη, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο Δημήτρη Ασβεστόπουλο επισκεφθήκαμε τα σχολικά συγκροτήματα του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Κορίνθου καθώς και το Ειδικό Νηπιαγωγείο & Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Συνομιλήσαμε με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας. Ευχαριστώ την Υπουργό κα Κεραμέως, διότι όπως μας ανέφεραν οι αρμόδιοι φορείς δεν υπήρξαν ελλείψεις στο εκπαιδευτικό προσωπικό στην Κορίνθια. Παράλληλα, χαίρομαι ιδιαίτερα διότι για πρώτη φορά έγιναν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για την Ειδική Αγωγή. Η παιδεία είναι ένας νευραλγικός τομέας για την ελληνική πολιτεία στον οποίο όλοι μαζί από κοινού θα πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να βελτιώσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Τώρα είναι Ώρα!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator