ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

0Το παρόν έδωσε η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη στον αγιασμό των Κοινωνικών Φροντιστηρίων του Δήμου Κορινθίων το απόγευμα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η κα Σούκουλη-Βιλιάλη με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Τα κοινωνικά φροντιστήρια παρέχουν, για ακόμα μια χρονιά, δωρεάν ποιοτική ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές που επιθυμούν να προχωρήσουν στο μονοπάτι της προόδου και της μόρφωσης. Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ένα τόσο ευαίσθητο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Η ισοτιμία συμμετοχής στην εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί σταθερά στρατηγικό στόχο της Ελληνικής πολιτείας και πρέπει να κινηθούμε ακόμα πιο γοργά προκειμένου όλα τα παιδιά μας να έχουν ίσες ευκαιρίες ανεξαρτήτως κοινωνικής και οικονομικής προέλευσης. Όλοι μαζί μπορούμε.»
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator