Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Ευτελισμός και ντροπή στο δήθεν Δήμο των εκατομμυρίων, στο δήθεν Δήμο των έργων» !!!

0Προ λίγων ημερών είχα ανεβάσει την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση στο δεύτερο δημοτικό....Σήμερα βλέπετε την κατάσταση στο σχολείο Καλλιανων (δημοτικό, γυμνάσιο, λυκειακες τάξεις) ...Μπριζες ανοιχτές, βρώμικες τουαλέτες, εξωτερικές σωληνώσεις στις χημικές τουαλέτες, υγρασίες, καθρέφτες πιασμένοι με ΤΑΙΝΙΑ...... Ευτελισμός και ντροπή...Στο δήθεν Δήμο των εκατομμυρίων, στο δήθεν Δήμο των έργων.

Δημήτριος Παπαγεωργίου

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdimitrios.papageorgiou.50%2Fposts%2F10224447396594722&width=500" width="500" height="745" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Ευτελισμός και ντροπή στο δήθεν Δήμο των εκατομμυρίων, στο δήθεν Δήμο των έργων» !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator