ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0



Τις πληγείσες από τον Ιανό αγροτικές περιοχές στην Κορινθία επισκέφθηκε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη το πρωί της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου. Η Βουλευτής με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε χαρακτηριστικά «Στο Κρυονέρι, στο Σούλι, στο Κλημέντι, στο Καίσαρι, στο Μικρό και Μεγάλο Βάλτο, στο Θροφαρί οι αγρότες μας υπέστησαν σοβαρές καταστροφές στην αγροτική τους παραγωγή. Έχει ήδη ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ . Επικοινώνησα άμεσα με τον Πρόεδρο κο Ανδρέα Λυκουρέντζο προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία της εκτίμησης των ζημιών με την συμμετοχή και άλλων γεωπόνων ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι αποζημιώσεις των αγροτών μας που βρίσκονται σε απόγνωση. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι οι αγρότες θα αποζημιωθούν άμεσα. Τον ευχαριστώ για το πραγματικό ενδιαφέρον του για την περιοχή μας. Οι Αγρότες μας το αξίζουν.»
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΣΟΥΚΟΥΛΗ ΒΙΛΙΑΛΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator