ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Κατάθεση προτάσεων ενόψει του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

0
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ 

Θέμα: «Κατάθεση προτάσεων ενόψει του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821»

Ο δήμος Σικυωνίων στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, καλεί τους δημότες, τους φορείς του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου τομέα, τους πολιτιστικούς συλλόγους και άλλους φορείς να υποβάλλουν προτάσεις.

Η πρόσκληση στοχεύει στην ενίσχυση προτάσεων με σκοπό τη δημόσια προβολή δράσεων και έργων υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν πτυχές και γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και έλαβαν χώρα στα όρια του Δήμου μας. Στοχεύει επίσης στην ανάδειξη έργων και δράσεων που επέδρασαν καταλυτικά στην οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική εξέλιξη του Δήμου μας και στην ανάδειξη προτάσεων που θα συμβάλλουν στο μέλλον στη γενικότερη αναπτυξιακή δυναμική του.

Σε αυτή τη διαδικασία σχεδιασμού η ενεργοποίηση πολιτών, επιστημονικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων θα συμβάλει καταλυτικά στη διαμόρφωση δημοτικής συνείδησης, η οποία αποτελεί διαρκές ζητούμενο. Στην προσπάθεια αυτή μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συμμετοχή της νεολαίας και των φορέων της εκπαίδευσης.

Από αυτή την καταγραφή και την ανασκόπηση της ιστορίας μας με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον στοχεύουμε να υπάρξει μια καινούργια αφετηρία που θα αναδείξει προς κάθε κατεύθυνση το χθες, το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας.

Ο Δήμος μας με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει ήδη συστήσει Γνωμοδοτική-Συντονιστική Επιτροπή υπό τον τίτλο «Ελλάδα 2021», η οποία θα αξιολογήσει και θα υποβάλλει προτάσεις, ώστε να εορταστεί η επέτειος όπως αρμόζει.

Κατάθεση προτάσεων μπορούν να γίνουν:

1. Στο email της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: sikyonion2021@gmail.com

2. Στην επίσημη σελίδα στο Facebook της Επιτροπής: www.facebook.com/Δήμος-Σικυωνίων-1821-2021-107848814410691

3. Στο τηλέφωνο 6972 12 82 62 (Αναστάσιος Λεονάρδου)

Πληροφορίες, ενημερωτικό υλικό, καθώς και ημερολόγιο εκδηλώσεων θα βρείτε στο ιστολόγιο της Επιτροπής στη διεύθυνση: https://sikyonion18212021.wordpress.com
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Κατάθεση προτάσεων ενόψει του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator