ΚΑΟ Κορίνθου: Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ και τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Τσαούση

0Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ και τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Τσαούση για την απρόσκοπτη βοήθεια και αρωγή του τα τελευταία χρόνια στην ομάδα μας και στο ευαίσθητο και νευραλγικό κομμάτι των Ακαδημιών μας. Ο κ.Τσαούσης προσέφερε και για τη νέα αγωνιστική σαιζόν τον εξοπλισμό των Ακαδημιών, όλα εκείνα τα εφόδια δηλαδή που χρειάζονται οι Ακαδημίες μας ώστε να προσφέρουν στα 150 παιδιά που τις απαρτίζουν σωστή εκγύμναση και εκμάθηση.

Επιχειρηματίες σαν τον κ.Χρήστο Τσαούση κοσμούν τον τόπο μας, ενέργειες σαν και τις δικές του, ειδικά την φετινή δύσκολη για όλους σαιζόν, είναι αξιοσημείωτες με το δημόσιο «ευχαριστώ» να είναι από την πλευρά μας το ελάχιστο που μπορεί να αποδοθεί!

Ελπίζουμε να βρει μιμητές το παράδειγμά του αφού ο αθλητισμός στο τόπο μας και όχι μόνο ο ΚΑΟΚ έχουν ανάγκη από ανθρώπους που τον αγαπούν, από ανθρώπους που τον στηρίζουν.

Μετά Τιμής
Για το ΔΣ του ΚΑΟ Κορίνθου
Η Πρόεδρος
Ευαγγελία Παπαιωάννου
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΟ Κορίνθου: Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΕΥΡΩΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ και τον επιχειρηματία κ. Χρήστο Τσαούση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator