Θλίψη στην Κόρινθο - "Έφυγε" η σύζυγος του Βασίλη Νανόπουλου από ανακοπή

0Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγο η σύζυγος του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου, Αγγελική Γιώτη σε ηλικία 58 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κορίνθου με ανακοπή.

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ωστόσο, δεν κατάφεραν να τη διατηρήσουν στη ζωή.

Tο parakato.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στο Δήμαρχο και στην οικογένεια για τη μεγάλη απώλεια.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, αύριο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:00.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 11, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θλίψη στην Κόρινθο - "Έφυγε" η σύζυγος του Βασίλη Νανόπουλου από ανακοπή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator