Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Τυχοδιωκτισμός για να διασπά προεκλογικά δυνάμεις και να κερδίζει εκλογές πάρα το ανύπαρκτο έργο του»

0



Αιχμηρή ανάρτηση του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Σικυωνίων κ. Δημήτρη Παπαγεωργίου, σχετικά με τη συνεργασία των παρατάξεων ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ, του δημάρχου κ. Σπύρου Σταματόπουλου και ΑΝΑ.ΔΗ.ΣΙ,  του επικεφαλής, κ. Κώστα Σαρχάνη.

«Τώρα που πέρασαν κάποιες μέρες και γνωρίζει ο κόσμος την πλειοψηφία που προέκυψε στο Δήμο μας, έχω κατοχυρώσει από 2500 ψηφοφόρους μου το δικαίωμα και την υποχρέωση να τοποθετηθώ δημόσια για τις εξελίξεις.

1) Η συνεργασία αυτή εξελίχθηκε σταθερά για τους “συνεργάτες” (και τους λίγους γνώστες γύρω τους, όχι από τους ψηφοφόρους) από πριν τις εκλογές, κατά τη διάρκεια των εκλογών και 1 χρόνο εντός του δημοτικού συμβουλίου μετά τις εκλογές στις λίγες περιπτώσεις που η μειοψηφία δημιούργησε ζητήματα ΣΦΟΔΡΗΣ αντίδρασης (ανόητη απόφαση σε αντίθεση με το νόμο για τα πεζοδρόμια στη Φιλλύρα που δεν επεκτάθηκαν αλλά ταλαιπώρησαν την πόλη επί 6 μήνες, απολογισμός δημοτικής αρχής για το έτος 2018 με ανείσπρακτα περίπου 2 εκατομμύρια, συζήτηση για ΔΕΥΑΣ με ανείσπρακτα 3 εκατομμύρια κτλ) . Άρα τουλάχιστον εμένα δεν με εκπλήσσει, με επιβεβαιώνει.

2) Η συνεργασία αυτή ΔΕΝ έχει κανένα απολύτως προγραμματικό στοιχείο. Γι αυτό δεν έχει δημοσιευτεί και κάποιο συγκεκριμένο κείμενο αυτής, πέραν μιας αναφοράς για πολεοδομία, που κρύβει και μελλοντικές μεταγραφές μέσω νέων θέσεων.

3) Το μόνο που κάνει αυτή η συνεργασία είναι να αποδείξει απλά τον τυχοδιωκτισμό ενός να βρίσκει πρόθυμους προς πολιτική του βοήθεια για να διασπά προεκλογικά δυνάμεις και να κερδίζει εκλογές πάρα το ανύπαρκτο έργο του. Αυτό το ανύπαρκτο έργο κατήγγειλε εξάλλου φωναχτά και άγρια ο “συνεργάτης” επί όλη την προεκλογική περίοδο. Τώρα αν αυτές οι μέθοδοι σας βρίσκουν σύμφωνους ως πολίτες πάρα την κατάσταση και την εικόνα του Δήμου μας, για μένα πάντα οι πολίτες είχαν και έχουν τον τελευταίο και αποφασιστικό λόγο!!!! Και είναι σεβαστός.

4) Έχει αρχίσει να φαίνεται το αδιέξοδο στα σκουπίδια, η κοροϊδία του νερού (αυτό και αν έλεγε φωναχτά και άγρια ο “συνεργάτης “), η ερήμωση των χωριών, η εγκατάλειψη της Λίμνης Στυμφαλίας, η διάλυση του οδικού δικτύου στο Κιάτο, η εγκατάσταση μαζικά ομάδων σε δημοτικούς χώρους χωρίς νόμους, κανόνες αλλά με ψήφο (πχ προχτές φωτιά στην Τραγάνα από καταπατητές δημοτικής περιουσίας για πολλοστή φορά). Άρα ΤΩΡΑ χρειάζονταν προσθήκες και όχι αργότερα. Ίσως και κάλυψη εσωτερικών προστριβών. Αυτό και έγινε.

5) Αντίπαλοι ημών (αλλά και άλλων συνδυασμών της μειοψηφίας) είναι ΜΟΝΟ τα προβλήματα. Εύχομαι, όπως ευχήθηκα εξαρχής στην δημοτική αρχή, έτσι και στο νέο σχήμα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Εμείς θα κάνουμε συντεταγμένα το καθήκον μας, ως μας ψηφίσατε, διαφωνώντας σε ότι κρίνουμε λάθος και συμφωνώντας σε ότι κρίνουμε σωστό, διαφημίζοντας τις ομορφιές του τόπου μας, και προτείνοντας έργα και πράξεις για τη βελτίωση σε όλη την έκταση του Δήμου μας.

Τοποθετήθηκα σήμερα δημόσια και από τώρα -τουλάχιστον για μένα- η συζήτηση αυτή λήγει. Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.»


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: «Τυχοδιωκτισμός για να διασπά προεκλογικά δυνάμεις και να κερδίζει εκλογές πάρα το ανύπαρκτο έργο του»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator