Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Και άλλο ΒΡΑΒΕΙΟ πήρε ο Δήμος Σικυωνίων" !!!

0-Η εγκατάλειψη της πόλης και της περιοχής από πλευράς καθαριότητας και όχι μόνο, σε όλη της την έκταση.

-Εστία σοβαρής μόλυνσης του περιβάλλοντος και ανθυγιεινές καταστάσεις στη πόλη του Κιάτου και σε όλη την έκταση του Δήμου αποτελούν τα απορριμματοφόρα του Δήμου Σικυωνίων.

-Τα απορριμματοφόρα του Δήμου δεν πλένονται-απολυμαίνονται και δεν περιποιούνται με αποτέλεσμα, κατά την διέλευσή τους στην πόλη του Κιάτου και τις Κοινότητες, να αναδίδουν δυσοσμίες.

-Πολίτες του Δήμου κατήγγειλαν ότι τα απορριμματοφόρα κατά την διέλευσή τους για την αποκομιδή των απορριμμάτων, πέραν από τις δυσοσμίες που αναδίδουν, «ρίχνουν» στους δρόμους τα «στραγγίσματα» των απορριμμάτων και δημιουργούνται εστίες μόλυνσης επικίνδυνες για την υγεία των κατοίκων και των υπαλλήλων του Δήμου που περισυλλέγουν τα απορρίμματα.

-Οι πολίτες, οι ενεργοί πολίτες και οι Υγειονομικές αρχές, οφείλουν να αντιδράσουν σ αυτή την άθλια, απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση.

Νίκος Ζαχαρόπουλος
Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν. ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Και άλλο ΒΡΑΒΕΙΟ πήρε ο Δήμος Σικυωνίων" !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator