ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ένταση για τα αδέσποτα, αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει ο Πνευματικός για το χώρο στέγασης - ΒΙΝΤΕΟ

1



Έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ του Αλεξανδρου Πνευματικού και του αντιδημάρχου Γιάννη καρασάββα όταν ο τελευταίος έφερε σαν θέμα την ψήφιση χώρου όπου σε συνεργασία με φιλοζωικές ο Δημος κορινθίων θα φροντίζει τα αδέσποτα.

Ο πρώην Δήμαρχος άρχισε να μιλάει περί “καλών πρακτικών” και εξαφάνιση αδέσποτων, ο αντιδήμαρχος του είπε ότι 13 χρόνια δεν είχε γίνει τίποτα για το μεγάλο αυτό το πρόβλημα που έχει γιγαντωθεί και πως οι φιλοζωικές είναι στο πλευρό της δημοτικής αρχής όμως πρέπει να γίνουνε τα ανάλογα βήματα.

Ακολούθησε μία έντονη φραστική κόντρα περί μισθών και περιουσιών που κράτησε αρκετό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα για πέντε λεπτά όμως στην επαναφορά ο πρώην Δήμαρχος ήταν απών και έτσι ψηφίστηκε ομόφωνα η ανάγκη για εύρεση χώρου όπου θα στεγαστούν και θα περιθάλπονται και θα σιτίζονται σε συνεργασία με φιλοζωικές και κτηνίατρο.


Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2020

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ένταση για τα αδέσποτα, αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει ο Πνευματικός για το χώρο στέγασης - ΒΙΝΤΕΟ"
Christos είπε...

τα αδεσποτα στην κορινθο εχουν γινει μαστιγα . επιτελους να υπαρξει χωρος να μαζευτουν .
αν δεν κανω λαθος οι δημοι επιδοτουνται απο την ευρωπαικη ενωση για τη συλλογη αδεσποτων αλλα τα χρηματα που πανε ? εκτος αυτου εχουμε και αλλη ατραξιον στην πολη μας .
τους πολιτισμενους γυφτους που ερχονται οι επισκεπτες και δεν ξαμαπατανε βεβαια .
εχουν ασυλια βλεπετε.


31 Αυγούστου 2020 στις 6:54 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator