Σε τουαλέτα των ρομά έχει μεταβληθεί ο ναυτικός όμιλος Κιάτου - Στην κοσμάρα της η δημοτική αρχή !!!

0



Καταγγελία συμπολίτισσάς μας στο fb:

Οι φωτογραφίες ειναι από τον Ναυτικό όμιλο Κιάτου από την σημερινή μεσημεριανή κατασκήνωση των Ρομά! Στην πρωτη ειναι τα περιττωματα τους στην είσοδο του κτηρίου. Στις επόμενες βλέπετε από πλαστικα , παμπερς μέχρι και ρουχα. Σε καθημερινή βάση οι Ρομά κατασκηνωνουν στις εγκαταστάσεις του ομιλου και βρωμιζουν τα παντα, Τις προαλλες έσπασαν την βρυση του ομίλου. Πέρυσι είχαν παραβιασει το λεμβοστασιο. Σήμερα με απείλησαν ότι θα με δείρουν. Και όλα αυτά σε έναν χώρο που τα παιδια του τόπου μας μαθαίνουν να κολυμπούν. 20 άτομα σημερα είχαν κατασκηνωσει απ'εξω από τον όμιλο... Ο Κορωνοιος φαντάζομαι μεταδίδεται απ' όλους τους υπόλοιπους εκτός από τους Ρομά. Καθημερινά κάνω την καθαρίστρια των Ρομά.. Να σταματήσουμε κάθε αθλητική δραστηριότητα του ομίλου για να μην ενοχλούμε τους Ρομά;







Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε τουαλέτα των ρομά έχει μεταβληθεί ο ναυτικός όμιλος Κιάτου - Στην κοσμάρα της η δημοτική αρχή !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator