ΕΕΣ Κορίνθου - Παγκόσμια ημέρα νέων

0


Το 1990 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ανακήρυξε την 12η Αυγούστου κάθε έτους «Παγκόσμια Ημέρα Νέων» («International Youth Day»), προκειμένου να επικεντρωθεί  στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι.

Ο ΕΕΣ Κορίνθου, πιστός στις ανθρωπιστικές του αξίες, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα των νέων και σε συνεργασία με  φορείς, έχει συνδράμει με ποικίλους τρόπους προσφέροντας βοήθεια,  όπως ρουχισμό, τρόφιμα, είδη υγιεινής, οικιακό εξοπλισμό κλπ , σε άστεγους νέους, ,ασυνόδευτους εφήβους ,ορφανά αλλά και κακοποιημένα παιδιά στην περιοχή της Κορινθίας.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές του ΕΕΣ, τα μέλη, τους φίλους, που με την υλική τους προσφορά μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε όπου υπάρχει ανάγκη
Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΕΣ Κορίνθου - Παγκόσμια ημέρα νέων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator