ΚΙΑΤΟ: Ένας τύπος με μια ψεκαστήρα στην πλάτη ψεκάζει την πόλη !!!

0Ανάρτηση για... ψεκασμένους θα μπορούσε να είναι αυτή που έγινε στη σελίδα Δήμος Σικυωνίων - Καθημερινότητα και παρουσιάζει έναν τύπο (δεν προκύπτει από κάπου ότι είναι υπάλληλος του Δήμου, δε φέρει διακριτικά ούτε στολή εργασίας του Δήμου αλλά και κανένα μέσο ατομικής προστασίας όπως οφείλει) με μια ψεκαστήρα στην πλάτη να ψεκάζει δημόσιους χώρους της πόλης.
Δεν τον έχει ξαναδεί κανείς από τότε και μάλλον ο ψεκασμός έγινε για λόγους φωτογράφησης και μόνο, διότι η πραγματικότητα με τα ζουμιά που ρέουν από τους κάδους απορριμμάτων του Δήμου Σικυωνίων είναι αυτή που θα δείτε παρακάτω:


Δείτε την ανάρτηση αλλά και τα σχόλια από τους δημότες:

Δημοσίευση: Αυγούστου 12, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ένας τύπος με μια ψεκαστήρα στην πλάτη ψεκάζει την πόλη !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator