Ο Δήμος Κορινθίων πήρε 10 στρέμματα στο στρατόπεδο για αθλητικό κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ

0Μία σημαντική είδηση ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι παραχωρήθηκε στο δήμο Κορινθίων έκταση 10 στρεμμάτων από το στρατόπεδο της Κορίνθου. Όπως αναφέρεται στην απόφαση η έκταση θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αποκλειστικώς αθλητικών χώρων.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι το γεγονός πως -σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Νανόπουλος- στην απόφαση παραχώρησης προβλέπεται η πολεοδόμηση του συνόλου της έκτασης του στρατοπέδου (περίπου 330 στρέμματα) με την παραχώρηση τελικά σε τρία χρόνια του 50% στον δήμο, δηλαδή 150-160 στρέμματα.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου και μένει πλέον να δούμε σε λίγη ώρα στην διάρκεια της συνέντευξης Τϋπου που θα παραχωρήσει ο δήμαρχος πως ακριβώς σκοπεύει να την αξιοποιήσει και τι είδους αθλητικοί χώροι θα δημιουργηθούν.

(Η φωτογραφία είναι από την ίδια ανάρτηση του κ. Νανόπουλου και αφορά την αυτοψία που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου με την παρουσία του υποστρατήγου κ. Α. Κονδύλη και του συνταγματάρχη κ. Α. Ψαρρά).


Δημοσίευση: Αυγούστου 11, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Κορινθίων πήρε 10 στρέμματα στο στρατόπεδο για αθλητικό κέντρο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator