ΚΙΑΤΟ: Ένας τύπος που διαφημίζει... τέντες αλλάζει τις σακούλες στους κάδους της παραλίας !!!

0



Απίστευτα πράγματα στο Κιάτο του "πρωταθλητή'.
Μετά τον τύπο που ψεκάζει την πόλη με μια ψεκαστήρα στην πλάτη, σήμερα ανακαλύψαμε έναν άλλο τύπο που αλλάζει τις σακούλες από τους κάδους της παραλιακής.
Δεν προκύπτει από κάπου πως πρόκειται για υπάλληλο του Δήμου Σικυωνίων καθώς δεν έφερε κανένα μέσο ατομικής προστασίας και φορούσε μπλούζα με διακριτικά καταστήματος του Κιάτου που πουλάει και εγκαθιστά... τέντες !!!
Η φωτογραφία είναι πολύ διακριτική για να μη θεωρηθεί πως κάνουμε διαφήμιση.
Μπράβο λοιπόν στον επιχειρηματία με τις τέντες που φροντίζει για την καθαριότητα της πόλης αφού δε μπορεί η Δημοτική Αρχή.

Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ένας τύπος που διαφημίζει... τέντες αλλάζει τις σακούλες στους κάδους της παραλίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator