ΚΙΑΤΟ: Όταν τα αδέσποτα δε δαγκώνουν κόσμο, τρώνε τις πάπιες της μαρίνας !!!

0Το πρόβλημα με τα δέσποτα στο Κιάτο είναι γνωστό και έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές και εμείς αλλά και άλλα τοπικά μέσα.
Η εγκατάλειψή τους από πλευράς της Δημοτικής Αρχής είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και η φροντίδα τους επαφίεται στην καλή θέληση κάποιων φιλόζωων συμπολιτών μας.
Τελευταίο θύμα των πεινασμένων και πολλές φορές επικίνδυνων αδέσποτων ήταν πριν λίγες μέρες οι πάπιες του αλιευτικού καταφυγίου.

Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Όταν τα αδέσποτα δε δαγκώνουν κόσμο, τρώνε τις πάπιες της μαρίνας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator