ΚΙΑΤΟ: Ένας τύπος με ένα "παπί" που διαφημίζει το Δήμαρχο αλλάζει τις σακούλες απορριμμάτων της παραλίας !!!

0Απίστευτα πράγματα στο Κιάτο του "πρωταθλητή" των χρηματοδοτήσεων.
Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί εργαζόμενος (;;;) στο Δήμο με ιδιωτικής χρήσης δίκυκλο και μάλιστα με αυτοκόλλητα του συνδυασμού του νυν Δημάρχου ;;;
Εκτός κι αν είναι εθελοντής στην υπηρεσία καθαριότητας ή θαυμαστής του Δημάρχου ή και τα δύο μαζί !!!
Αυτός ο... τέλειος Δήμος δεν έχει ένα μικρό ευέλικτο όχημα πόλης να κυκλοφορεί για τη συγκεκριμένη εργασία ;;; (δείτε τελευταία φωτογραφία)
Είναι δυνατόν να στηρίζεται η καθαριότητα της πόλης στο φιλότιμο του εργαζόμενου ;;;
Είναι δυνατόν να κυκλοφορεί εργαζόμενος για εργασία του Δήμου με δίκυκλο χωρίς κράνος και χωρίς κανένα μέσο ατομικής προστασίας ;;;
Είναι δυνατόν εργαζόμενος να μαζεύει σακούλες απορριμάτων με το... "παπί" ;;; !!!
Δηλαδή κάπου έλεος...
Στηρίζουμε και σεβόμαστε απόλυτα τον κάθε εργαζόμενο αλλά αυτό που γίνεται στο Δήμο Σικυωνίων είναι πραγματικά κωμικό με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.
Δημοσίευση: Αυγούστου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Ένας τύπος με ένα "παπί" που διαφημίζει το Δήμαρχο αλλάζει τις σακούλες απορριμμάτων της παραλίας !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator