ΚΙΑΤΟ: Η προσέγγιση της Δημοτικής Αρχής για τα αδέσποτα - ΒΙΝΤΕΟ

0Με αφορμή τις σημερινές μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων σκύλων στο Κιάτο σας θυμίζουμε την προσέγγιση της Δημοτικής Αρχής για τα αδέσποτα όπως εκφράστηκε την περασμένη άνοιξη (2019) στον απολογισμό των πεπραγμένων αλλά και απόσπασμα από την ιστοσελίδα του Δήμου που έχει να ενημερωθεί από τις 5 Φεβρουαρίου του 2013 !!!!
Δείτε εδώ και το παρακάτω βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Η προσέγγιση της Δημοτικής Αρχής για τα αδέσποτα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator