Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Ορκίστηκα να κάνω θεσμική αντιπολίτευση..."

0



Να στηρίζω τα κατά τη γνώμη μου σωστά, να διαφωνώ με τα κατά τη γνώμη μου λάθος. Και το έκανα σε κάθε συμβούλιο, σε κάθε θέμα.
Να διαφημίζω όπως μπορώ την περιοχή μου και να μην την δυσφημώ σε τρίτους. Και το κάνω σταθερά και συστηματικά.
Να εκφράζω τις απόψεις μου και τα ερωτηματα μου και να μην μπω στο Συμβούλιο ως επικεφαλής παρατάξεως για να κάνω ατομικό νταραβερι στην πλάτη των ψηφοφόρων μου και των συναγωνιστών μου. Δεν το έκανα, δεν περίμενε και κανείς φαντάζομαι να το κάνω.
Έκανα 2 ερωτήσεις για οικονομικά θέματα.
Στην μια ετυχα προσβλητικής για τη μέση νοημοσύνη απάντησης, επανήλθα με συγκεριμενα ερωτηματα και δεν εχω λάβει απάντηση ακόμα ενάμιση μήνα μετά (πλην ενος προσωπικού βρισιματος που δέχθηκα στην εκδήλωση για τη ΔΕΥΑΣ χωρις να μου δοθεί ποτέ δικαιωμα ανταπαντησης επί προσωπικού) και στην άλλη σήμερα στο ζήτημα ουσίας καμια απάντηση και κατα τα λοιπά αναφορές αρμοδιοτήτων........
Θλίβομαι ειλικρινά, δεν μου αφήνετε κανένα άλλο περιθώριο αναμονής για "θαύμα" αλλαγής λογικών και πρακτικών ούτε άλλης ανοχής, κύριοι.

Δημήτριος Παπαγεωργίου

Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "Ορκίστηκα να κάνω θεσμική αντιπολίτευση...""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator