Στο φουλ η μηχανή του δήμου Σικυωνίων από τον Σταματόπουλο

0Σε 2 μήνες υπέγραψε 6 συμβάσεις έργων ύψους 12 εκατ. ευρώ

Με έναν σπάνιο, για αυτοδιοικητικό οργανισμό, ρυθμό, τάχιστα και αποτελεσματικά ο δήμαρχος Σικυωνίων προχωρά στην υλοποίηση των έργων που πέτυχε να χρηματοδοτήσει το τελευταίο διάστημα.

Από τις αρχές Μαΐου, οπότε και επανήλθε το δημόσιο σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας, μέχρι και τα μέσα Ιουλίου έχουν υπογραφεί έξι συμβάσεις σημαντικών έργων για το δήμο Σικυωνίων, που αγγίζουν σε σύνολο προϋπολογισμού τα 12 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο ρυθμός λειτουργίας και προώθησης των έργων στο δήμο Σικυωνίων, είναι σπάνιος και πρωτοφανής όχι μόνο σε επίπεδο νομού, όπου πολλές φορές έχει αναδειχθεί πρωταθλητής, αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου ακόμα και πανελλαδικό επίπεδο.

Συνοπτικά υπογράφηκαν συμβάσεις για:

Α) Έργα Ύδρευσης: • Αντικατάσταση Εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από Κλημέντι έως Κιάτο-Μούλκι-Πάσιο • Ύδρευση Αρχαίας Σικυώνας, Λαλιωτίου, Διμηνιού και αντικατάσταση Δικτύου για Κάτω Διμηνιό • Υδροδότηση των χωριών Σούλι, Κρυονέρι, Παραδείσι, Γονούσα, Τιτάνη και Μποζικά

Β) Αντιπλημμυρικά έργα: Πρόκειται για μεγάλο έργο των έργων αποχέτευσης ομβρίων της πόλης του Κιάτου με προϋπολογισμό άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Γ) Έργα αγροτικής οδοποιίας ΔΕ Στυμφαλίας

Δ) Ενεργειακή αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Κιάτου

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος δήλωσε πως ο μεγάλος αριθμός χρηματοδοτήσεων που έχει πετύχει η δημοτική αρχή το τελευταίο διάστημα, αλλά και αυτές που έρχονται, επιβάλλουν γρήγορους ρυθμούς και παράλληλη υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων. Διανύουμε μια εποχή, σημείωσε, η οποία θα αλλάξει ριζικά τη μορφή του δήμου Σικυωνίων, με την ολοκλήρωση έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα αλλά και υποδομών, που θα πραγματώσουν το όραμά μας και θα οδηγήσουν με ασφάλεια τον τόπο μας στο μέλλον που του αξίζει!
Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο φουλ η μηχανή του δήμου Σικυωνίων από τον Σταματόπουλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator