"Πολιτικά αποκαΐδια στη μέση μιας πυρκαγιάς που φουντώνει και θα τους αποτελειώσει πολιτικά"

0



ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Oταν ο Ανεγκεφαλος αρχηγος της συμμοριας τραβαγε τις τζουρες απο το πανακριβο Κοχιμπα στο σκαφος της μοδιστας, με αλλοθι το ηθικο πλοιο-νεκτημα της α(χ)ριστεράς του, δεν θα φανταζοταν ποτε οτι η φωτια στο Ματι, χρονια αργοτερα, θα εκαιγε και τα ανυπαρκτα αχαμνα των συνωμοτων της κλικας του.
Θυμηθειτε τον στη "ζωντανη καλυψη" της καθυστερημενης αφιξης του. "Δεν υπαρχουν νεκροι." Ηξερε, αλλα τον βολευε το ψεμα. Διπλα του σ' εκεινη την ανατριχιαστικη παρωδια-θηριωδια, το Τοσκατό, Παππαδες και αλλοι ποταποί κολαουζοι. Θυμηθειτε τους στην περιφημη πρες κονφερανς με τους χαρτες, τους εξωγήϊνους και τα κακοτεχνα χονδροειδη ψεματα, κατασκευασμενα απο υποκειμενα επιπεδου Καρανικα στον μπαφο του Μαξιμου. Κοροϊδευαν 102 νεκρους και εκατονταδες καμμενους και κατεστραμενους. Τους εξυβρισαν, κατηγορωντας τα θυματα για αθαιρετη δομηση των... καμενων τους.
Περασμενα αλλα οχι ξεχασμενα. Το Ματι δεν ξεχνιεται και τωρα βγαζει το ματι των ξεπεσμενων, προστυχων συντροφων του Ανεγκεφαλου. Πολιτικα αποκαϊδια στη μεση μιας πυρκαγιάς που φουντωνει και θα τους αποτελειωσει πολιτικα. Η αποτεφρωση τους, ως τιμωρια για τα ειδεχθη τους εγκληματα, ηπια αν και καθαρτικη. Τωρα αμολυσαν και τα ρομποτακια-πυροσβεστες με αφριζοντα πτύελα και κουλά επιχειρηματα, να κατουρανε στα καναλια μπας και σβυσει η ασβεστη φλογα της δικαιοσυνης και της λαϊκης οργης.
Αμ δε σβυνει.


Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Πολιτικά αποκαΐδια στη μέση μιας πυρκαγιάς που φουντώνει και θα τους αποτελειώσει πολιτικά""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator