ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Παραιτήθηκε από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου ο Καϊλάνης

0Την παραίτησή του από την επιτροπή της αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου, σχετικά με την διαχείριση προγραμμάτων του OPENMALL (Λουτρακίου), υπέβαλλε ο Απόστολος Καϊλάνης, μέλος του Δ.Σ. του επιμελητηρίου. Ο κ. Καϊλάνης αφήνει ευθείες βολές σε βάρος της διοίκησης σημειώνοντας ότι ενώ η θέση του μέλους της προαναφερόμενης Επιτροπής είναι έμμισθη, αυτή ποτέ δεν έχει συνεδριάσει. Μάλιστα, ο κ. Καϊλάνης ξεκαθάρισε ότι επέστρεψε τα χρήματα που προβλέπονταν για την συμμετοχή του στην Επιτροπή

Στην επιστολή του ο κ. Καϊλάνης αναφέρει

“Με την παρούσα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από τον μήνα Ιανουάριο του 2020 που ορίστηκα μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας, μου προτάθηκε από τον Πρόεδρο, Κύριο Πιτσάκη Παναγιώτη να συμμετάσχω ως μέλος σε μια επιτροπή της αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου, σχετικά με την διαχείριση προγραμμάτων του OPENMALL (Λουτρακίου), του οποίου leader είναι το Επιμελητήριο Κορινθίας.

Αντιλαμβανόμενος την τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου, δέχθηκα με χαρά την πρόταση επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθ’ όσον εκείνη τη περίοδο κατείχα τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον μου για τη δημιουργία των OPENMALL (Κορίνθου – Λουτρακίου), ήταν εύλογο και δικαιολογημένο. Σημειωτέον ότι ο εμπορικός σύλλογος και εγώ προσωπικά καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα αυτά και αναμέναμε την έμπρακτη στήριξη του επιμελητηρίου στην ολοκλήρωση αυτών των έργων πνοής για τον σύλλογο και τον τόπο.

Η ως άνω θέση, ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο κ. Πιτσάκη, πως θα ήταν έμμισθη με το ποσό των 200 ευρώ μηνιαίως. Παρόλο όμως που το ποσό του μισθού μου καταβαλλόταν ανελλιπώς κάθε μήνα στον προσωπικό μου λογαριασμό, δυστυχώς αυτή η Επιτροπή ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει συνεδριάσει. Θέλω δε να τονίσω πως μέχρι και σήμερα δεν γνώριζα ούτε τη σύνθεσή της αλλά ούτε και το οιοδήποτε αντικείμενο των εργασιών της, ενώ μόλις χθες, ενημερώθηκα κατόπιν προσωπικού ενδιαφέροντος από τον αρμόδιο υπάλληλο του επιμελητηρίου, ότι πράγματι η επιτροπή αυτή υφίσταται, τα μέλη της τυγχάνουν άπαντα έμμισθα, πλην όμως δεν έχει συγκληθεί σε σώμα ούτε μια φορά.

Επειδή ούτε οι αρχές ούτε η αξιοπρέπειά μου μού επιτρέπουν να λαμβάνω έστω και ένα ευρώ από κάτι για το οποίο δεν έχω προσφέρει απολύτως τίποτα, επέστρεψα σήμερα με κατάθεση προς τον λογαριασμό της Αναπτυξιακής το ποσό των 800 ευρώ όπου μου έχει καταβληθεί τμηματικά στις 6/3/2020 – 3/4/2020 – 8/5/2020 – 5/6/2020 και σας καταθέτω με την παρούσα την παραίτηση μου από μέλος της εν λόγω επιτροπής, για λόγους ευθιξίας.

Τέλος δηλώνω πως θα παραμείνω μέλος του Δ.Σ του επιμελητηρίου και παρά τις αντίξοες συνθήκες θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου έχοντας ως γνώμονα όχι μονάχα το προσωπικό κέρδος αλλά το κοινό συμφέρον του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κορινθίας.

Συνημμένα σας υποβάλλω το καταθετήριο του ποσού των 800 ευρώ, στο τραπεζικό λογαριασμό της Αναπτυξιακής.
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Παραιτήθηκε από την Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου ο Καϊλάνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator