Πρωταθλητής των χρηματοδοτήσεων και στο “Φιλόδημος 2” ο δήμος Σικυωνίων

0
Δελτίο Τύπου

Ικανοποιημένος ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, μιλά για τη δικαίωση ενός διαρκούς αγώνα δρόμου για την εξασφάλιση πόρων

Την βαθιά ικανοποίησή του εκφράζει ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος για το γεγονός ότι ο δήμος Σικυωνίων κατέχει την πρώτη θέση στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και από το πρόγραμμα Φιλόδημος 2.

Ο δήμαρχος σε σύντομες δηλώσεις του τόνισε ότι αυτή η διάκριση οφείλεται σε έναν διαρκή και επίπονο αγώνα για την πίστωση πόρων στα ταμεία του δήμου, με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος σημείωσε ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται, όπως και όλες οι άλλες στη συλλογική εργασία και προσπάθεια από τις υπηρεσίες του δήμου και της ΔΕΥΑ και για το λόγο αυτό ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους, το στελεχιακό δυναμικό αλλά και το δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων. 
 
Ο δήμος Σικυωνίων ξεχωρίζει στο νομό Κορινθίας και στο πρόγραμμα Φιλόδημος 2, είτε προσμετρηθούν στα ποσά χρηματοδότησης οι ίδιοι πόροι είτε όχι και αυτό δικαιώνει οπωσδήποτε την προσπάθεια της δημοτικής αρχής Σικυωνίων.
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωταθλητής των χρηματοδοτήσεων και στο “Φιλόδημος 2” ο δήμος Σικυωνίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator