ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κορδώσης και Πιέτρης κουνάνε μαντήλι στον Πελοπίδα !!!

0Χρήστος Κορδώσης και Γιώργος Πιέτρης δεν είδαν με καλό μάτι ποτέ τη συμφωνία του Πελοπίδα Καλλίρη με το Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και τη σύμπραξη για κοινή πορεία της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και της «ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ» η οποία οδηγεί δύο συμβούλους σε θέσεις αντιδημαρχίας.

Αυτό οδήγησε και στην ανεξαρτητοποίηση από τον συνδυασμό των δύο αντρών οι οποίοι πορεύονται  πλέον ως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων.
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Κορδώσης και Πιέτρης κουνάνε μαντήλι στον Πελοπίδα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator