Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "10 χρόνια Δημοτική Αρχή και δε βρήκαν ένα χώρο στάθμευσης για το πιο τουριστικό κομμάτι του Δήμου μας"

0



Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει ΞΑΦΝΙΚΑ είναι η πιθανότητα να κλείνει ο παραλιακός δρόμος κάθε Σάββατο βράδυ για όλο το καλοκαίρι. Εχθές μάλιστα συνεδρίασε η Επιτροπή ποιότητας ζωής για το θέμα αυτό.
Ο εκπρόσωπος μας εκεί Αντωνης Κατσιμπουλας ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την πρόταση αυτή του Εμπορικού Συλλόγου με το ακόλουθο σκεπτικό:
1) Η χρονιά ΔΕΝ είναι κατάλληλη για πειραματισμούς.
2) Στην παραλία εκτός από μαγαζιά υπάρχουν και ΣΠΙΤΙΑ. Δεν μπορεί να υποχρεώσουμε τους κατοίκους να φυλανε σκοπιά τα Σάββατα, γιατι δεν θα μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους (και θα πρέπει να παρκάρουν χιλιομετρα μακριά) αν πανε μια βόλτα ή σε μια κοινωνική υποχρέωση εκτός πόλεως και επιστρέψουν αργά.
3) Δεν υπάρχει πάρκινγκ και δεν υπάρχει ίχνος συγκοινωνιακής μελέτης.
4) Εξ αυτής της τακτικής συγκεκριμένα μαγαζιά θα ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ και συγκεκριμένα ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ παντελώς. Άλλο να περπατάς 30 μέτρα για ενα μαγαζί, άλλο να περπατάς 1 χιλιόμετρο, γιατί μια δημοτική αρχη μηδενικού οράματος δεν βρήκε 10 χρόνια ενα χώρο στάθμευσης στο πιο τουριστικό κομμάτι του Δήμου μας.
5) Είμαστε υπέρ μίας οργανωμένης συζήτησης παρουσία και ευθύνη ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ για να εξετάσουμε το ζήτημα υπεύθυνα για το μέλλον και εφόσον λυθεί τόσο το θέμα του παρκαρίσματος όσο και το θέμα της ίσης μεταχείρισης των καταστημάτων και της υγιούς αναπτύξεως του ανταγωνισμού.
Ήθελα με αυτή την ανακοίνωση δημοσίως να εξηγήσω τη στάση μας για το αίτημα αυτό του Εμπορικού Συλλόγου.

Δημήτριος Παπαγεωργίου
Δημοσίευση: Ιουνίου 17, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "10 χρόνια Δημοτική Αρχή και δε βρήκαν ένα χώρο στάθμευσης για το πιο τουριστικό κομμάτι του Δήμου μας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator