Πλήρης αναβάθμιση των παραλιών του Δήμου Κορινθίων

0



Οι παραλίες σε Κανταρέ, Ποσειδωνία, Αρχαίο Λιμάνι και Άσσο πήραν το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη από την παραλία Καλάμια. Σήμερα η συνέχεια καταγράφεται σε Ποσειδωνία εκ νέου και Ιερατική. Θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες στο μέτωπο του Σαρωνικού.

Το παραλιακό μέτωπο του δήμου Κορινθίων αλλάζει όψη! Μεταμορφώνεται και αποκτά την φροντίδα και τις υποδομές που επιβάλλεται. Η Δημοτική αρχή, γνωρίζοντας καλά την αξία ειδικά της φετινής περιόδου αλλά και τις τεράστιες ελλείψεις που έρχονται από τα προηγούμενα χρόνια παρεμβαίνει πολυεπίδα σε όλες τις παραλίες .
Αποκαθιστά την εικόνα τους. Θέτει προϋποθέσεις αναβάθμισής τους! Στέκεται με σεβασμό έναντι εκείνων που επενδύουν σε αυτές αλλά και στους πολίτες που τις επισκέπτονται για την ξεκούραση και τα μπάνια τους.

· Παρέμβαση με ειδικό μηχάνημα για τον καθαρισμό και την διαμόρφωση της παραλίας

· Πλύσιμο πεζοδρόμων – κάδων και φροντίδα πρασίνου

· Συντήρηση υπαρχόντων υποδομών (παγκάκια – φωτιστικά)

· Τοποθέτηση καινούργιων ντουζιέρων, ήδη έχουν τοποθετηθεί στα Καλάμια, ακολουθούν οι παραλίες σε Ποσειδωνία, Ιερατική, Κανταρέ αλλά και στις παραλίες των πρώην Καποδιστριακών δήμων

· Τοποθέτηση ομπρελών για την χρήση τους από τους λουομένους

· Τοποθέτηση αποδυτηρίων για την διευκόλυνση των λουομένων

· Τοποθέτηση ναυαγοσωστών στην παραλία «Καλάμια» ως ορίζεται από τον χαρακτηρισμό της ως «πολυσύχναστη»

Παράλληλα, ο Δήμος Κορινθίων προκειμένου να καταστήσει την Κόρινθο προορισμό εσωτερικού τουρισμού ειδικά την φετινή χρονιά και να στηρίξει τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία, θα υλοποιήσει στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια στα ΜΜΕ των Αθηνών από τις αρχές Ιουνίου. Σε συνεργασία δε με τα καταστήματα της παραλίας θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις παράλληλες δράσεις που είναι αναγκαίες για το σκοπό αυτό.

Αφήνουμε στο παρελθόν την απαξίωση και την υποβάθμιση. Δουλεύουμε για την αξιοποίηση και αναβάθμιση!

Είναι στοίχημα όλων μας και θα το κερδίσουμε!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην παραλία της Ποσειδωνίας με τους εθελοντές της ομάδας «Φίλοι της Ποσειδωνίας». Ο Δήμος είναι αρωγός κα συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους. Στην παραλία από πλευράς δήμου και πέραν του καθαρισμού και της στρώσης που έγινε την Κυριακή, θα τοποθετηθούν όλες οι υποδομές που πρέπει, ντουζιέρες, αποδυτήρια, ομπρέλες.
Δημοσίευση: Μαΐου 25, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλήρης αναβάθμιση των παραλιών του Δήμου Κορινθίων "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator