ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΒΙΝΤΕΟ

0










Ξεκίνησε σήμερα το πρωί από την παραλία «Καλάμια» ο καθαρισμός των παραλιών του δήμου Κορινθίων με ειδικό μηχάνημα. Η παρέμβαση θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης υποδομών, οι παλιές ντουζιέρες αντικαθίστανται ενώ θα τοποθετηθούν κατά μήκος των παραλιών και υποδομές αποδυτηρίων. Στην παραλία «Καλάμια» προβλέπεται και τοποθέτηση ναυαγοσώστη αφού έχει χαρακτηριστεί ως «πολυσύχναστη»

Οι παραλίες του δήμου Κορινθίων, με την συμβολή των πολιτών τους οποίους παρακαλούμε να διατηρούν και να προασπίζουν την καθαριότητα τους αλλά και των επιχειρηματιών που από την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα τους, θα είναι πολύ σύντομα έτοιμες να υποδεχτούν τους επισκέπτες τους και να τους προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η Κόρινθος θέλει και μπορεί να λάβει την προστιθέμενη αξία που της παρέχουν απλόχερα η φύση, η ιστορία και ο πολιτισμός της. Το καλοκαίρι είναι στοίχημα για όλους μας και όλοι μαζί θα το κερδίσουμε!


Δημοσίευση: Μαΐου 20, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator