ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Ενημερωτικές συναντήσεις με τον εμπορικό κόσμο της Κορινθίας

0
Ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποίησε η Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη με τον εμπορικό κόσμο της Κορινθίας. Η Βουλευτής συνοδευόμενη από τους Πρόεδρους του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κο Βασίλη Γεώργαρη, Κιάτου κο Βασίλη Παγώνη, Ξυλοκάστρου κα Νατάσα Λάμπου, Αγίων Θεοδώρων κο Νίκο Θεοδοσάκη, Δερβενίου κο Τάσο Προδρομίδη και Βραχατίου κο Βαγγέλη Τσάκωνα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καταστηματάρχες και να ενημερωθεί δια ζώσης για τα προβλήματα  και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Βουλευτής  Κορινθίας κα Σούκουλη Βιλιάλη  "ανέλαβα την πρωτοβουλία να συνομιλήσω με επιχειρηματίες και εργαζόμενους στο μεγαλύτερο κομμάτι της Κορινθίας μας και  θα συνεχίσω να το πράττω, ιδιαίτερα τώρα που επαναλειτουργούν και οι επιχειρήσεις εστίασης καθώς και τα ξενοδοχεία μας .

Αποδίδω ιδιαίτερη σημασία στην άμεση ενημέρωση από τον εμπορικό κόσμο διότι οι ίδιοι  γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην τοπική αγορά εξαιτίας της πανδημίας. Η υγειονομική κρίση άλλαξε το οικονομικό τοπίο και οφείλουμε να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους. Εγώ από την πλευρά μου θα μεταφέρω στις αρμόδιες αρχές τις δίκαιες προτάσεις τους και θα διεκδικήσω την υλοποίησή τους. Είμαι αισιόδοξη ότι ενωμένοι θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ευχαριστώ θερμά τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Κορίνθου, Κιάτου, Ξυλοκάστρου, Δερβενίου , Αγίων Θεοδώρων και Βραχατίου για την άριστη συνεργασία. Τώρα είναι η Ώρα να στηρίξουμε όλοι μαζί την τοπική μας αγορά.
Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Ενημερωτικές συναντήσεις με τον εμπορικό κόσμο της Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator