Τεστ κορονοϊού κατ' οίκον σε όλη την Κορινθία από το L-Medical: Όσα πρέπει να γνωρίζετε - ΒΙΝΤΕΟ

0Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα Κορινθιακά δεδομένα, προχώρησε το Πολυϊατρείο L-Medical στο Λουτράκι, καθώς υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης test κατ' οίκον για να διαπιστωθεί αν κάποιος νοσεί από κορονοϊό...

Η εξέταση γίνεται αποκλειστικά και μόνο στο σπίτι του "ασθενούς", από ειδικευμένο προσωπικό, το οποίο έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης.

Ποια είναι η μέθοδος

Λαμβάνεται ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, όπως γίνεται δηλαδή και στα Νοσοκομεία αναφοράς, μέθοδος, η οποία είναι η μοναδική που με σιγουριά μπορεί να επιβεβαιώσει το κρούσμα. Η εξέταση διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται γνωστά μετά από λίγες ώρες.

Το κόστος, για όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν το test είναι σαφώς μικρότερο από αυτό που ισχύει μέχρι στιγμής σε μεγάλα ιδιωτικά κέντρα των Αθηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο της γραμματείας του L-Medical, στο τηλ. 2744026400.


Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τεστ κορονοϊού κατ' οίκον σε όλη την Κορινθία από το L-Medical: Όσα πρέπει να γνωρίζετε - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator