Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ: "Ευχαριστώ δημόσια τη Μότορ -Όιλ Κορίνθου για τη χορηγία ειδών προστασίας"

0Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω την εταιρεία Μότορ -Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου για τη χορηγία ειδών προστασίας από την εξάπλωση του κορονοϊού (μάσκες-γάντια-αντισηπτικά και πολυβιταμίνες) τα οποία άμεσα διατέθηκαν στο αστυνομικό προσωπικό των ΑΤ Αγίων Θεοδώρων, ΑΤ Λουτρακίου, ΑΤ Κορίνθου, των υπηρεσιών Τροχαίας Κορίνθου και Αυτοκινητοδρόμων καθώς και στις ομάδες ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ που καθημερινά είναι στους δρόμους εκτεθειμένοι στον κίνδυνο ασθένειας.

Χαράλαμπος Τετράδης
Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ: "Ευχαριστώ δημόσια τη Μότορ -Όιλ Κορίνθου για τη χορηγία ειδών προστασίας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator