ΝΑΥΠΛΙΟ: Εκατοντάδες χελιδόνια χάνουν τη ζωή τους από απροσεξία - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια θλιβερή ιστορία γράφεται αυτές τις ώρες στο δρόμο Ναυπλίου Νέας Κίου, αλλά και σε πολλές ακόμη περιοχές της Αργολίδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του argonafplia.gr τα χελιδόνια που επισκέπτονται καθε χρόνο τη Ελλάδα ήρθαν αντιμέτωπα με άσχημες για την εποχή καιρικές συνθήκες. Λόγω των ανέμων δεν μπορούν να πετάξουν να βρουν τροφή και να χτίσουν φωλιές. Προσπαθούν να βρουν λίγη ζεστασιά και κουρνιάζουν δυστυχώς στην άσφαλτο. Και εδώ ερχεται να συμπληρώσει την ατυχία τους που εξελίσσεται σε τραγωδία η απροσεξία των οδηγών, & η υπερβολική ταχύτητα. Χρειάζεται να δείξουμε προσοχή οι οδηγοί και να μειώνουμε ταχύτητα όταν βλέπουμε στο οδόστρωμα τα ανυπεράσπιστα χελιδόνια . Μην δολοφονείται τους προάγγελους της άνοιξης και του καλοκαιριού.ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΥΠΛΙΟ: Εκατοντάδες χελιδόνια χάνουν τη ζωή τους από απροσεξία - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator