ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Fake news η σύλληψη Κορδώση με τη διαδικασία του αυτοφώρου !!!

0Σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τοπικό τύπο πως ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων κος Χρήστος Κορδώσης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενημερώνουμε πως ο κος Κορδώσης βρέθηκε στο χώρο που μοιράζονταν τα τρόφιμα από το Δήμο Κορινθίων (δείτε εδώ) και διαμαρτυρήθηκε έντονα για το συνωστισμό που υπήρχε όπως μαρτυρά και η φωτογραφία (κάτω).

Στη συνέχεια οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο Α.Τ. Κορίνθου σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης της έντασης που είχε δημιουργηθεί και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να υπάρξει η διαδικασία του αυτοφώρου.


Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Fake news η σύλληψη Κορδώση με τη διαδικασία του αυτοφώρου !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator