ΑΤΥΧΗΜΑ ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;;; Νεκρός ο 14χρονος που έπεσε στο κανάλι του Ισθμού - ΒΙΝΤΕΟ

0



Νεκρός εντοπίστηκε, πριν από λίγα λεπτά, ο 14χρονος που αναζητούνταν από άνδρες του Λιμενικού στην περιοχή του Ισθμού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός που βρισκόταν στο σημείο για να κάνει τη βόλτα του μαζί με την παρέα του, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από ύψος 60 μέτρων εντός του Ισθμού.

Στο σημείο επιχείρησαν Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική οι οποίοι πριν από λίγα λεπτά ανέσυραν νεκρό τον άτυχο 14χρονο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.



Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΤΥΧΗΜΑ ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;;; Νεκρός ο 14χρονος που έπεσε στο κανάλι του Ισθμού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator