Υπηρεσία ψυχολογικής στήριξης από την Ψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Κορίνθου

0Η πανδημία του κορονοϊού COVID – 19 έχει επιφέρει πρωτόγνωρες αλλαγές στην καθημερινότητα όλων . Η δυσχέρεια στις μετακινήσεις, η κοινωνική αποστασιοποίηση, η διακοπή της εργασίας, το αίσθημα ανασφάλειας έναντι της επιδημίας, αλλά και η εργασιακή εξουθένωση (BURN ΟUT) σε κάποιες κατηγορίες εργαζομένων έχουν διαμορφώσει συνθήκες ιδιαίτερα ψυχοπιεστικές, με απρόβλεπτες συνέπειες .

Η Ψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Κορίνθου λαμβάνει τη πρωτοβουλία να λειτουργήσει υπηρεσία ψυχολογικής στήριξης γενικού πληθυσμού όσον αφορά τον κορονοϊό COVID – 19 για την περιοχή ευθύνης του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Λειτουργεί κατά κύριο λόγω τηλεφωνικά με τη συνδρομή έμπειρων ψυχολόγων της κλινικής.

Ώρες λειτουργίας από 09:00 ως και 13:00 καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή .
Τηλέφωνο Υπηρεσίας : 2741361891
Έναρξη λειτουργίας : Τρίτη 21-04-2020

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου
ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Υπηρεσία ψυχολογικής στήριξης από την Ψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator