Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε.: Δωρεάν διάθεση προϊόντων σε Νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό

0



Σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που βιώνουμε, η εταιρεία μας, ενισχύει τα ελληνικά νοσοκομεία και στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους τους παρέχοντας προϊόντα Μανδρέκας. Με αίσθημα ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης, συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στους γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στη πρώτη γραμμή και προσπαθούν καθημερινά να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα να προσφέρει, και θα συνεχίσει για το επόμενο κρίσιμο διάστημα, πόσιμο γιαούρτι Youphoria και επιδόρπια γάλακτος σε νοσοκομεία αναφοράς στην Αττική που υποδέχονται τα κρούσματα κορωνοϊού και αντιμετωπίζουν τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεισφέρει και τοπικούς κορινθιακούς φορείς και συνδέσμους που υποστηρίζουν την καταπολέμηση του κορωνοϊού στην χώρα μας. Η παροχή προϊόντων της εταιρείας μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

www.youphoria.gr 
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γαλακτοκομικά Μανδρέκας Α.Ε.: Δωρεάν διάθεση προϊόντων σε Νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator