ΝΕΑ «ΓΡΑΜΜΗ ΔΗΜΟΤΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ

0



Με στόχο την άμεση και εποικοδομητική επαφή με τον δημότη λειτουργεί από την Τρίτη 24 Μαρτίου η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΔΗΜΟΤΗ στο δήμο Κορινθίων!

Οι πολίτες, 24 ώρες το 24ωρο καλώντας στο 27410 80000 αναφέρουν το παράπονο, την επισήμανση, το πρόβλημα τους βοηθώντας τη δημοτική αρχή στην πλήρη καταγραφή και βεβαίως στην άμεση δρομολόγηση λύσεων.
Αυθημερόν οι καταγεγραμμένες αναφορές των πολιτών ανεβαίνουν στην εφαρμογή Novo Ville, ένα εργαλείο που λειτουργεί καθοριστικά στο να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο και αξιοποιείται στο έπακρον από τη δημοτική αρχή!
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΑ «ΓΡΑΜΜΗ ΔΗΜΟΤΗ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator