ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 78

0Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ, εν μέσω της φοβερής επιδημίας το Βήμα του Φενεού είναι στην ώρα του, γεμάτο από Φενεάτικη υγεία και άρωμα από το δροσοβόλο φενεάτικο τοπίο. Καλή ανάγνωση και να είστε όλοι υγιείς και να προσέχεται την υγεία σας!

Επιμένουμε Ελληνικά και προπάντων Φενεατικά!!!

Όταν η επιδημία του Κορονοϊού "κοπάσει" (μαζί και με την επιδημία των ορέξεων του Σουλτάνου) και ο κίνδυνος τελειώσει, ας κάνουμε κάτι για την Πατρίδα μας, αφού μας περιμένει ένας νέος οικονομικός Γολγοθάς.
Ας μείνουμε στην Ελλάδα για διακοπές, να τρώμε σε τοπικές ταβέρνες, να αγοράζουμε Ελληνικό κρέας (ξέρω ότι οι Ολλανδικές και Γερμανικές Αγελάδες είναι πιο φτηνές, αλλά δεν είναι ίδιες), να αγοράζουμε Ελληνικά φρούτα και λαχανικά, και να υποστηρίξουμε τοπικά προϊόντα και παραγωγούς. Αυτές οι επιχειρήσεις θα τα βρουν σκούρα με το πέρας της επιδημίας, οι δε περισσότερες δεν θα επιβιώσουν (μετά από 2-3 μήνες αδράνειας) και θα χρειαστούν όλοι την βοήθεια μας, όση μπορούμε και στο βαθμό που μπορούμε..

Τα Ελληνικά προϊόντα είναι από τα καλύτερα (για να μην πω τα καλύτερα στο κόσμο).

Η χώρα μας είναι η ομορφότερη στον κόσμο..

Ας την φροντίσουμε όσο την έχουμε,

ας φροντίσουμε τον Έλληνα!!

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗΣ
ΜΕΣΙΝΟ-ΦΕΝΕΟΥ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δημοσίευση: Απριλίου 28, 2020

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΦΕΝΕΟΥ ΤΕΥΧΟΣ Νο 78"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator